Meteen naar de inhoud

Morgan De Toi

Al jaren kleedt Morgan vrouwen met haar chique en eigentijdse alledaagse collecties. Zij inspireert sprankeling en spontaniteit en zijn garderobe drukt haar kernwaarden uit: Parijs, mode, elegantie, vrouwelijkheid en liefde. Het Franse merk bouwt haar fundamenten op een iconische modesignatuur en blijft zichzelf elk seizoen opnieuw uitvinden.

GAUDI Fashion/Jeans

GAUDI FASHION is italiaans top modemerk voor iedereen die van fashion houdt. De Gaudi vrouw is verliefd op het leven en is altijd klaar om zich vol overgaven in een nieuw avontuur te storten Gaudi fashion zit vol originele prints en stylish designs. Gaudi Jeans is een jeans lijn vol stoere maar vrouwelijke items. Naast kleding hebben ze ook prachtige accessoires. Wil je nu meer informatie klik dan verder!

Denny Rose

Denny Rose is het zusje van Gaudi en is eveneens gevestigd in Carpi. 
Denny Rose heeft oog voor details. De collecties zijn uniek, sexy en spreekt voor zichzelf. Naast kleding hebben ze ook prachtige accessoires. Wil je meer informatie over het merk klik dan op de button.

Ragno

RAGNO is het merk dat op elk moment luistert en vrouwen begeleidt. Het is de perfecte balans tussen elegantie en moderniteit. Een eerlijke en tijdloze stijl. Een resoluut eigentijdse look. Dit is de veilige gok van de kleedkamer.

Screenshot_20231019_144917_Instagram

MarkUp

Markup Woman spreekt via haar collecties tot een vrouwelijk, modern en veelzijdig doelwit; Het product prijst comfort, maar zonder een vleugje glamour op te offeren. De lijn is gericht op een dynamische vrouw, met aandacht voor trends, maar die haar persoonlijke smaak niet opgeeft.

Screenshot_20231019_144513_Instagram
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?