Meteen naar de inhoud

Waarom Lorense inkopen?

Lorense

Nederlands merk

Lorense is een label wat uniek, vrouwelijk en chique collecties brengt. Ontwikkeld voor de Nederlandse vrouw.

Unieke Collecties

De unieke uitstraling van de LORENSE collecties kenmerkt zich door de keuze voor hoogwaardige materialen en opvallende details. Lorense ontwerpt alle kledingcollecties zelf met aandacht voor mens, milieu en dier. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen. Alle items zijn verfijnd en worden geroemd om de comfortabele pasvorm en het stijlvolle en tijdloze kleurgebruik. Hierdoor zijn items uit verschillende collecties op tal van manieren met elkaar te combineren.

website 4

Over Lorense

In Maart 2023 lanceert Lorense de nieuwe SPRING’23 collectie! Daarom willen wij u graag kennis laten maken met onze nieuwe unieke collectie. Deze collectie wordt geleverd op 20 maart 2023! De verkoopprijzen liggen tussen de € 70,00,- en € 200,00,- . Er wordt geen minimale afname gehanteerd.

De collectie is leverbaar in de maten XS tot XL en is direct leverbaar en heeft een goede marge! Benieuwd naar deze unieke collectie? Neem dan contact met ons op. 

Nieuwste collectie

In deze video is de prachtige winter  collectie 2020 te zien van Lorense. De nieuwste zomer 2023  is vanaf eind nov in de showroom te bekijken. Dit is de Fashion collectie. Volg ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van alle merken. 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?